En Enkel Veiledning Til Hva Du Trenger å Forstå Om Musikknedlastinger

Er du nybegynner når det gjelder nedlasting av musikk? Vil du at favorittmusikken din skal være tilgjengelig ved å trykke på en knapp? Det er mange måter å få dine foretrukne sanger på en enhet. Denne artikkelen vil vise deg noen fantastiske tips for å komme i gang, slik at du kan begynne å jamme til favorittlåtene dine i dag!

Et godt tips når du laster ned musikk er å forhåndsvise lignende artister på itunes. Mesteparten av tiden vil itunes vise et dusin lignende sanger og artister til høyre når du fremhever en sang i biblioteket ditt. Dette kan være en fin måte å oppdage ny musikk som du liker.

Et godt tips å bruke når du laster ned musikk er å spare så mye penger som mulig ved å se opp for kampanjer som du kan bruke. Det er mange tilfeller der iTunes og andre populære selskaper vil tilby begrenset tid bare kampanjer som lar deg få en gratis sang eller laste ned et fullt album.

Hvis du ønsker å prøve ut noen mer obskure artister, holde øynene skrelles for gratis musikk tilgjengelig fra dem. Selv de mest populære nettstedene, som Amazon og iTunes, tilbyr gratis nedlastinger fra tid til annen. Dette er en fin måte å bygge musikkbiblioteket ditt uten å bruke penger på låter du kanskje eller kanskje ikke liker.

Hvis du virkelig elsker en artist, sjekk ut deres hjemmeside for musikk. De fleste band opprettholder en online tilstedeværelse der de tilbyr informasjon om musikk og turer, og de vil noen ganger tilby gratis musikk der. Dette kan inkludere ellers uutgitte spor eller en sang fra et nytt album de prøver å promotere.

Hvis pengene er stramme, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com stedet for å kjøpe et digitalt spor for 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av dine favoritter for bare noen få dollar. Så når du får det, brenne sangene fra CD for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger, har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Før du laster ned musikk, må du kontrollere at du er på en bredbåndstilkobling. Musikkfiler er ikke den samme mammutstørrelsen som videofiler, men når du laster ned mange av dem, kan den totale nedlastingsstørrelsen legge opp ganske raskt. Hvis du er på en treg forbindelse dette kan spise opp mye tid.

Når du leter etter et nettsted for å laste ned musikk, se etter en som tilbyr rabatter. Mange nettsteder for musikknedlasting tilbyr rabatter som er spesifikke for hvilken type musikk du lytter til. For å finne disse typer kampanjer, registrer deg for å motta nettstedets kampanjenyhetsbrev eller søk i navnet på nettstedet og kuponger.

Når du bestemmer deg for et nettsted du vil laste ned musikken din fra, kan du sjekke ut anmeldelser for brukergrensesnittet. Dette er spesielt viktig hvis du er en nybegynner. Noen har svært komplekse brukergrensesnitt som kan være vanskelig å navigere. Andre er mer brukervennlige, og de er et bedre valg for en nybegynner.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør det være enklere å laste ned favorittmusikken din. Bruk dette rådet neste gang du leter etter musikk på nettet. Hvis du blir sittende fast, ikke vær redd for å se tilbake på denne artikkelen.