Laste Ned Melodier Fra Internett: Tips Og Triks

Hva skal jeg se etter når det gjelder nedlasting av musikk? Er det noe spesifikt jeg trenger å vite for å sikre at jeg gjør det både riktig og trygt? For å lære alt om temaet for nedlasting av musikk, har vi utarbeidet ekspertrådene nedenfor, bare for deg.

Hvis du er på Internett på jakt etter gratis nedlastning av musikk, må du være ekstremt forsiktig. Å laste ned musikk uten å betale er ulovlig og straffes ved lov. En annen grunn til at du vil unngå dette er fordi hackere bruker musikknedlastinger som en måte å sende virus til datamaskinen din.

En billig måte å laste ned musikk er å følge feeds fra populære nedlastingssider for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlastinger av musikk tilgjengelig hver dag. Bare søk etter «gratis musikk» – og en liste over gratis sanger og album vil bli oppført for deg å laste ned.

Vær forsiktig når du velger nettstedene du velger å laste ned musikken din fra. Det er best å bruke de mer etablerte nettstedene, slik at du ikke får virus eller mye spam. Hvis du har å gjøre med et lite kjent nettsted, er du smart for å beskytte din personlige informasjon.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, må du betale ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket ditt.

Ethvert nettsted som tilbyr lovlig nedlasting av musikk, vil ha et varsel om copyright et sted på nettstedet. Denne kunngjøringen viser at nettstedets eiere er autorisert til å selge og distribuere musikken lovlig online. Denne kunngjøringen skal også fortelle deg hva du er og ikke har lov til å gjøre med musikken etter at du har kjøpt.

Hvis du ønsker å laste ned musikk gjennom peer-to-peer-programvare, må du velge et anerkjent program. Når det er sagt, kan du oppdage at musikken du søker ikke er tilgjengelig på nettverket du har valgt. Vær veldig forsiktig med programmene du velger for å sikre at du ikke får virus.

Sørg for å sjekke filformatet før du laster ned musikk. Du må være sikker på at filen du får er kompatibel med hvilket system du bruker. Hvis du er usikker, er det lurt å holde seg til MP3-filer. Denne filtypen er omtrent like universell som de kommer.

Vet at noen ganger er ting ikke slik de ser ut. Hvis du bruker et tvilsomt peer-to-peer-nettverk, kan en fil som er merket som musikk være noe annet helt. Det kan være noe ondsinnet. Se om det er noen anmeldelser eller kommentarer til torrenten før du laster den ned. Det vil hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen.

For å gjøre deg selv til en mester i emnet, har du lest denne artikkelen i sin helhet. Nå trenger du bare å dele den kunnskapen med verden når du bruker den. Sørg for å la andre få vite hva du vet, slik at de også kan ha nytte av det.