Trenger Du Hjelp Til Å Forstå Musikknedlastinger? Prøv Disse Ideene!

Du har bestemt at du vil laste ned musikk, men du ser kanskje på hva du skal gjøre videre. Det er grunnen til denne artikkelen. For å lære mer om nedlasting av musikk, fortsett å lese for noen gode råd.

Et godt tips å bruke når du tenker på å laste ned musikk, er å begynne å bruke pandora radio. Pandora-radio kan være en fin måte å oppdage ny musikk som ligner på musikk du allerede liker. Du oppretter ganske enkelt en stasjon basert på en sang eller artist du liker, og den vil spille av lignende musikk for deg.

Vet hvilke melodier du allerede eier før du kjøper. Å gjøre dette er et fullstendig sløsing med penger. Vanligvis kan du se på historikken til nedlastningene dine for å lære hva du allerede har lastet ned fra en tjeneste.

Ta deg tid til å lage en fullstendig sikkerhetskopi av alle sangene på datamaskinen din. Å bygge opp et betydelig bibliotek med sanger kan spise opp mye av tid og penger. Det ville være ille hvis du skulle miste filene du har. Programvaren din vil ikke kutte den. Du kan bruke en billig ekstern harddisk for å sikkerhetskopiere eller dra nytte av online skylagring.

Et godt tips å bruke når du tenker på å laste ned musikk, er å sørge for at du ikke knytter internettforbindelsen din til andre ting. Du vil sannsynligvis at musikken din skal lastes ned så raskt som mulig. Dette betyr at du vil stoppe alt som kan ta opp båndbredden din.

Google tilbyr en flott abonnementstjeneste hvis du er på en Android-plattform. Kalt Google Music All Access, tjenesten er akkurat som alle andre abonnementsbaserte tjenester, men den fungerer perfekt med Android-enheter. Koster bare $ 10 hver måned, det er en fin måte å bygge en omfattende samling på.

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg for et abonnementsbasert nettsted for nedlasting, må du først sjekke ut anmeldelser på musikkbiblioteket deres. Noen har kanskje bare gamle sanger som du ikke er interessert i å eie, og andre kan ha nedlastinger av dårlig kvalitet. Mens noen er legitime, er det verdt å gjøre leksene dine først.

Vet at noen ganger er ting ikke slik de ser ut. Hvis du bruker et tvilsomt peer-to-peer-nettverk, kan en fil som er merket som musikk være noe annet helt. Det kan være noe ondsinnet. Se om det er noen anmeldelser eller kommentarer til torrenten før du laster den ned. Det vil hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen.

Hvis du vil beskytte kredittkortet ditt mot hackere, kan du hente iTunes-gavekort i lokale butikker. Du kan legge inn nummeret på gavekortet online, i stedet for kredittkortnummeret ditt, noe som betyr at ingen kan hacke seg inn i databasen for å få informasjonen din, og sparer deg for kriminelle.

Millioner av mennesker over hele verden laster ned musikk å lytte til på forskjellige enheter. Nå som du har disse tipsene om nedlasting av musikk, bør du kunne håndtere denne typen ting uten problemer. Å ta deg tid mens du laster ned musikken du vil, vil gjøre ting litt enklere.